Vacatures Zoeken

Business Controller - vast

fdw

Functie omschrijving

 

Voor meerdere gemeentes in Noord-Holland zijn we op zoek naar een Business Controller met ervaring binnen de overheid. Door de veranderende omgeving is het heel belangrijk dat je gevoel hebt voor het politieke omveld, maar tegelijkertijd wel de grenzen durft op te zoeken.

​Als verbindende factor binnen de organisatie aangaande financiële en beleidsmatige vraagstukken en processen geef je gevraagd en ongevraagd adviezen aan het management over tactische en/of strategische ontwikkelingen en vraagstukken. Hierbij doe je aan risicobeheersing en schroom je niet om deze zaken te blijven agenderen. Je realiseert altijd tijdige en betrouwbare informatie over de bedrijfsvoering en bent gewend om in verschillende werkgroepen gezamenlijk opdrachten uit te voeren. Daarbij werk je nauw samen met collega controllers, (financieel) specialisten en andere professionals.

Functie eisen

Je beschikt over HBO+ of universitair werk- en denkniveau en minimaal vijf jaar soortgelijke werkervaring (bij voorkeur bij de overheid). Daarnaast heb je kennis van gemeentefinanciën en affiniteit met het Maatschappelijk Domein. Je bent politiek en bestuurlijk sensitief ingesteld en in staat om dit te door te vertalen in je werk. Met jouw overtuigingskracht werk je altijd vanuit een onafhankelijk oordeel. Tot slot ben je nieuwsgierig, oplossingsgericht, functioneer je optimaal in een snel veranderende omgeving waarin je anderen makkelijk meeneemt en een echte teamplayer.

​Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatieknop!

Direct Solliciteren