Vacatures Zoeken

Recente Vacatures

Zelfstandig Elektromonteur - regio Enschede

fdw

Functie omschrijving

 

De organisatie, werkzaam in de elektrotechniek, staat voor kwaliteit. Niet voor niets beschikken we over het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Het hechte team dat bestaat uit zelfstandige elektromonteurs en hulpmonteurs is op zoek naar een nieuwe collega in de functie van:

Zelfstandig (1e) Elektromonteur

Taken
Door de ervaring die je hebt opgedaan als zelfstandig Elektromonteur, of eerste (1e) elektromonteur, ga jij zelfstandig of met een team van meerdere monteurs aan de slag op de klus. Jij leest de tekening, krijgt de instructies van de projectleider en weet wat er moet gebeuren. geeft leiding aan een of meer 2e of hulpmonteurs en helpt ze bij vragen die ze over de montage hebben. Zelf ga je aan de slag en pak je naast de reguliere werkzaamheden ook de complexere montage klussen op. Je zorgt ervoor dat er kwaliteit wordt afgeleverd door het werk te controleren. Je signaleert op tijd problemen of het nou gaat om uitvoeringstechnische zaken, planning en/of capaciteit en communiceert dit met de projectleider. 

De klussen
De organisatie is voornamelijk actief in de utiliteitsbouw zoals scholen, supermarkten en MKB-bedrijven. De verhouding tussen nieuwbouw en verbouw/onderhoud is 75%/25%. De klussen variëren qua looptijd. Er zijn korte klussen maar ook lange projecten. Lange projecten vinden plaats in het gehele land, een bepaalde periode in de kost gaan behoort dan ook tot de mogelijkheid.

Functie eisen

Jij beschikt over

  • minimaal 2 jaar werkervaring als zelfstandig of eerste (1e) Elektromonteur, daarvoor heb je reeds ervaring opgedaan als hulp- en 2e elektromonteur.
  • een MBO/MTS opleiding in de richting van elektrotechnische installatietechniek, of voldoende relevante werkervaring hierin.
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, hierdoor kan jij met iedereen op de bouwplaats communiceren.
  • een rijbewijs B.

Wij bieden

  • een uitstekend salaris.
  • een werkbus met gereedschap.
  • 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • de organisatie valt onder de cao Metaal en Techniek.

Het team
Het team bestaat uit 4 zelfstandig elektromonteurs en 4 hulp-/2e monteurs. Dit team wordt regelmatig aangevuld met monteurs van concullega’s en/of ZZP’ers. Het team is hecht; de meeste werknemers werken al meer dan 10 jaar voor dit bedrijf.

Solliciteren
Is deze rol jou op het lijf geschreven, stuur ons dan jouw cv en motivatie via de sollicitatiebutton.
Meer informatie? Recruiter Michael van Duivenbode, 06-86873909, vertelt je graag meer.

Direct Solliciteren