FenterDaniels is actief in Werving & Selectie, Detachering en Interim Management voor gespecialiseerde vacatures. Specialisten werven specialisten. Als resultaatgerichte en betrokken Business Partner zorgen wij voor de (tijdelijke) instroom van zowel startend als ervaren talent. Onze werkwijze kenmerkt zich door professionaliteit, kwaliteit en efficiëntie. We zijn no-nonsense. Kunnen we je helpen dan laten we het je weten. Kunnen we dat niet, dan vertellen we dat ook. Dus, geen loze beloftes, maar snel duidelijkheid.

Vanaf 2000 zijn we al actief in de markt, sinds 2009 onder de naam FenterDaniels. Al die jaren hebben we hard gewerkt aan ons netwerk met kandidaten en opdrachtgevers. En dat blijven wij doen. Op dit moment werken we vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Curacao. Wij bieden een unieke service die je moet ervaren om te kunnen begrijpen. Net even iets anders dan de “cowboys” in de markt. We bestaan immers niet voor niks al bijna 20 jaar.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, of ben je op zoek naar talent voor jouw organisatie voor in te vullen posities?
Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!