Vacatures Zoeken

FenterDaniels is gespecialiseerd in Werving & Selectie, Detachering en Interim Management voor posities binnen Finance, Techniek en HR. Als resultaatgerichte en betrokken Business Partner zorgen wij voor de (tijdelijke) instroom van zowel startend als ervaren talent. Onze werkwijze kenmerkt zich door professionaliteit, kwaliteit en efficiëntie.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Finance, Techniek of HRM? Of ben je op zoek naar talent voor jouw organisatie voor in te vullen posities? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

 

HR

Human Resources is in elke organisatie aanwezig en essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Vanuit onze ervaring en netwerk verbinden wij professionals aan organisatie voor zowel tijdelijk als vast.

Binnen het specialisme HR zijn wij puur gericht op functies in Personeels-/ Salarisadministratie, HR Advies en Recruitment. Wij bemiddelen HR professionals van operationeel tot strategisch niveau en van specialist tot generalist. De inhoud van de functies zijn afhankelijk van de inrichting en grootte van de organisaties. De functies variëren van HR Administrateur tot HR Directeur en van Junior Recruiter tot Talent Acquisition Manager. Vanuit ons netwerk kennen wij niet alleen de “zichtbaar” zoekende kandidaat, maar hebben ook goed zicht op de “sluimerende” kandidaat die ons te kennen heeft gegeven open te staan voor een nieuwe uitdaging.

FINANCE

Wij verbinden talent, zowel startend als ervaren, aan organisaties zodat jij een volgende stap kunt maken. Ben jij klaar voor een nieuwe (tijdelijke) uitdaging binnen Finance?

Binnen het specialisme Finance zijn wij puur gericht op functies in Accounting, Control, Audit en Risk & Compliance. Elke organisatie is weer net iets anders ingericht, daarom letten wij op de details binnen de functieomschrijving. Hierdoor kunnen wij binnen ons uitgebreide netwerk net iets specifieker een “match” maken. Wij werken voor diverse opdrachtgevers, in diverse branches, mede omdat in eigenlijk alle organisaties Finance aan bod komt. De te bemiddelen functies variëren van Accountant tot Risk Manager, en van Assistent Controller tot CFO. Kortom, alle posities op het gebied van Finance op HBO- of academisch niveau.

TECHNIEK

Binnen ons grootste specialisme, de Techniek, zijn we gericht op twee categorieen: de proces-industrie en installatietechniek.

Binnen de proces-industrie zijn we vooral actief in de ‘maak industrie’, (petro) chemie en voedingsmiddelenbranche. Dit betreft vooral functies als Process Engineer, Project Engineer, Automation Engineer, Process Control Engineer. Maar we hebben ook vacatures Proces Operators (Vapro). Dit doen wij voor zowel vaste als projectmatige rollen.

In de installatietechniek hebben een sterke focus op installatiemonteurs, servicemonteurs, werkvoorbereiders en planners. We zijn actief in diverse branches zoals utiliteitsbouw, energie, beveiliging en warmte en koeltechniek. Vanzelfssprekend hebben we opdrachtgevers met innovatieve technieken, maar ook met meer traditionele technieken. Zo kan je werken aan de nieuwste warmtepomp techniek, de koelinstallaties in de supermarkt of de horeca. Maar evenzo in de beveiligings- en surveillance technieken op bungalow parken of musea. De veelzijdigheid van onze vacatures is wat onze kandidaten het meest aantrekt.

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers en hebben een zeer sterke voet aan de grond in de genoemde branches.

 

FENTERDANIELS

Vanaf 2000 zijn we al actief in de markt, sinds 2009 onder de naam FenterDaniels. Al die jaren hebben we hard gewerkt aan ons netwerk met kandidaten en opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijke om een persoonlijke klik tot stand te brengen. De afgelopen 20 jaar zijn kandidaten, opdrachtgevers geworden en soms werden opdrachtgevers weer kandidaten. Wij beschikken naast een groot netwerk ook over een grote database die constant “up to date” wordt gehouden.