Vacatures Zoeken

Administratief Medewerker Contracten parttime

 

Ben jij een multitasker met talent voor organiseren? Ondersteun jij jouw collega’s op professionele, gedreven en enthousiaste wijze, zodat zij optimaal kunnen functioneren? Dan is de functie Administratief Medewerker Contracten op Schiphol bij Heras de uitdaging voor jou!

Heras vindt het heel belangrijk dat haar klanten een uitmuntende dienstverlening krijgen. Daarbij staat de klant centraal en worden de afspraken met de klant altijd correct en tijdig nagekomen. Dit geldt natuurlijk ook voor onze locatie op Schiphol. Daarom zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Contracten voor en op deze locatie.

Functie
In deze functie is één van jouw belangrijke taken om de werkzaamheden die verricht worden op Schiphol in het systeem vast te leggen. Daarnaast stel je vast dat deze werkzaamheden overeenkomen met de contractvoorwaarden die er op van toepassing zijn. Je ondersteunt de klant en onze collega’s door het geven van advies en het beantwoorden van vragen. Daarnaast ga je aan de slag met het verbeteren van werkprocessen, waarbij je de vertaling maakt naar ons Integraal Procesmanagementplan. Je wordt hierbij geholpen door de Contractmanager, want je werkt immers nauw met elkaar samen.

In deze rol ondersteun je onze Contractmanager en Monteurs op locatie; je bent hun steun en toeverlaat. Je communiceert ook direct met onze klant en bent voor hen degene die ervoor zorgt dat het contract correct uitgevoerd wordt. Ook verzorg je tijdig de benodigde rapportages. Jouw passie en enthousiasme zorgen ervoor dat iedereen optimaal functioneert en dat onze klant tevreden is. 

Wat neem je mee?
In een veranderende organisatie anticipeer jij moeiteloos op de omstandigheden. Je bent leergierig en zorg je ervoor dat contractbeheer voor Schiphol professioneel uitgevoerd wordt. 

Wij vragen van jou het volgende:

  • een afgeronde MBO opleiding
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie 
  • zeer goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift 
  • een professional in Excel

Ons aanbod aan jou
Wij bieden een prettige en uitdagende werksfeer. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je zult in deze functie parttime (24 uur) werken.

Werken bij Schiphol 
Dit is een geweldige kans om aan de slag te gaan binnen één van Nederlands meest unieke werklocaties.
Schiphol is zeer goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Natuurlijk biedt Heras tevens een parkeerkaart.

Ben jij de Administratief Medewerker Contracten die wij zoeken?
Reageer dan direct met jouw CV en een uitgebreide motivatie. Heb je vragen? Bel dan met onze Recruitmentafdeling op telefoonnummer 088 5678 365.

Over Heras
Heras, opgericht in 1952, heeft zich ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken en poorten, naar een vooraanstaand Europese totaalleverancier van perimeter protection oplossingen. Wij zijn actief in 6 landen en hebben meer dan 1200 hoogopgeleide experts in dienst.

Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Onze perimeter protection oplossingen bestaan uit een combinatie van onze producten en diensten. Deze oplossingen bevatten onze hekwerken, toegang & controle en detectieproducten samen met projectmanagement, systeemintegratie, installatie, inbedrijfstelling en onderhoudsdiensten. Ons doel is om erkend te worden als premium perimeter protection merk in Europa, door middel van onze betrouwbaarheid, betrokkenheid en deskundigheid.


Je reageert op de vacature Administratief Medewerker Contracten parttime.

Ik ga akkoord met deze privacyverklaring. (Klik op de link om de volledige privacyverklaring in te zien).

Indien je niet akkoord gaat met de privacyverklaring dan zal de sollicitatie niet verstuurd worden.