Ben jij klaar voor een nieuwe (tijdelijke) uitdaging in jouw carriere? FenterDaniels verbindt jou graag aan de juiste organisatie om jouw loopbaan naar een hoger niveau te tillen! Wij hebben een grote portefeuille aan interessante bedrijven en een zeer effectief selectie proces. Dit kan telefonisch, via skype of met een bezoek aan ons kantoor. Het mooie is, dit kan gewoon ’s avonds. Zodat jij geen vrije dag hoeft op te nemen. Zo eenvoudig kan solliciteren nu zijn.

Wat verwachten we van jou?
Je bent een startende of reeds ervaren professional in jouw vakgebied. Daarnaast ben je gemotiveerd, gedreven en helemaal klaar voor een vervolgstap in je carrière! In een gezamenlijk gesprek kun je goed aangeven wat je zoekt, zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Wat mag jij van ons verwachten?
Ons selectieproces is transparant en persoonlijk. Vanuit jouw motivatie en ervaring kijken we samen hoe we jouw loopbaan verder vorm kunnen geven. Wij gaan net een stapje verder om je goed te adviseren bij het vervolg van jouw loopbaan. We kijken niet alleen naar passende vacatures, maar gebruiken ook ons netwerk om je verder te helpen.

flowchart

Bekijk onze openstaande vacatures!

Zie je geen passende vacature maar wil je wel graag jouw CV en motivatie met ons delen? Wij gaan graag het gesprek met je aan.