Vacatures Zoeken

Ben jij klaar voor een nieuwe (tijdelijke) uitdaging binnen Finance, Techniek of HR? FenterDaniels verbindt jou graag aan de juiste organisatie om jouw loopbaan naar een hoger niveau te tillen! Wij vinden het belangrijk dat kandidaten die tijd spenderen om bij ons langs te komen ook altijd een goede kans hebben als wij ze voor stellen bij een van onze opdrachtgevers.

Wat verwachten we van jou?
Je bent een startende of reeds ervaren professional binnen de Finance, Techniek of HR-sector. Daarnaast ben je gemotiveerd, gedreven en helemaal klaar voor een vervolgstap in je carrière! In een gezamenlijk gesprek kun je goed aangeven wat je van ons verwacht, zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Wat mag jij van ons verwachten?
Ons selectieproces is transparant en persoonlijk. Vanuit jouw motivatie en ervaring kijken we samen hoe we jouw loopbaan verder vorm kunnen geven. Wij gaan net een stapje verder om je goed te adviseren bij het vervolg van jouw loopbaan. We kijken niet alleen naar passende vacatures, maar gebruiken ook ons netwerk om je verder te helpen.

Bekijk onze openstaande vacatures!

Zie je geen passende vacature maar wil je wel graag jouw CV en motivatie met ons delen? Wij gaan graag het gesprek met je aan.