Vacatures Zoeken

Ben je op zoek naar talent voor de invulling van Financiële, Techniek en HR posities binnen jouw organisatie? FenterDaniels helpt graag bij het vinden van de juiste kandidaten middels Werving & Selectie, Detachering en Interim Management!

Onze aanpak is resultaatgericht en betrokken: wij zijn een Business Partner voor de instroom van zowel vast als tijdelijk talent. Als ervaren organisatie hebben wij oog voor detail, een discrete aanpak en streven we altijd naar de beste match tussen organisatie en kandidaat. Uiteindelijk is iedereen gebaat bij een structurele oplossing.

Werving & Selectie
Zoek je een nieuwe collega voor een vaste positie binnen jouw bedrijf? Wij helpen je graag. Door ons grote netwerk en expertise van de arbeidsmarkt zijn wij in staat om je snel en adequaat te helpen. We inventariseren eerst samen met jou wat je echt zoekt, niet alleen op inhoud maar ook op competenties. Dat kunnen we omdat we zelf ervaren zijn binnen Finance, Techniek en HR en weten wat daar speelt. Binnen de Werving & Selectie onderscheiden we “Extended Search” en Search op basis van “No cure No pay”. Voor de zwaardere rollen boven de 100K werken wij alleen op basis van Executive Search.

Detachering
Detachering is een oplossing voor jouw organisatie als je op tijdelijke basis één of meerdere specialisten wilt inzetten. Dit kan het geval zijn als medewerkers uit jouw reguliere bezetting afwezig zijn wegens ziekte of verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit, zoals gedurende een project of een piekmoment. Onze detacheringskrachten hebben veel ervaring, waardoor zij in staat zijn om direct impact te hebben binnen jouw organisatie. Hun kennis en kunde zorgt ervoor dat zij moeiteloos kunnen meedraaien op het niveau dat je gewend bent.

Interim Management
Bij Interim Management zetten we ervaren specialisten op beleidsmatig posities in op tijdelijke basis. Het gaat hier om ZZP'ers die wij inhuren om ze vervolgens bij jouw organisaties op projecten in te zetten. Door een groot netwerk aan deze zelfstandige specialisten zijn wij in staat om snel de juiste persoon voor te stellen en deze in te zetten op een project. Uiteraard monitoren wij het project constant, zowel met de opdrachtgever als met de specialist.